Resor

ÄVENTYRSSÖNDAG

Halvsover framför datorn just nu, tänkte egentligen stupa i säng direkt när jag kom hem förut men så blev det inte. Har kollat på Big brother tillsammans med Klara över Skype (kändes nästan helt som vi var bredvid varandra) och nu tänkte jag lägga upp bilderna från idag.

Var, som nämnt tidigare inlägg, på klippdykningstävling idag. Jag tänkte delta först men ångrade mig sen, skulle va så synd för de andra grabbarna att förlora så stort. Skämt åt sidan, de var grymma! De slängde sig ut på olika sätt på 27 m höjd. De tävlande var från överallt, USA, Ryssland, Italien, ja, det var en riktigt stor internationell tävling (finns det svenskar som tävlar i detta? Isf, vart va ni?? Ville ju ha någon att heja på!).

Bilder och lite mer om det kommer nedan, första bilden får jag väl beskriva först. Åkte ganska långt bort från Aten idag till en strand som heter Poros eller något liknande. Var där tillsammans med Breeynn, Giorgos och Vassilis och Vassilis hade sin surfbräda med vilket var coolt, och de var massa andra surfare där så något att titta på hade man ju alla fall. Tog en kaffe och låg och solade en liten stund innan vi sedan åkte vidare till klippdykningstävlingen.


Tävlingen var, som sagt ovan, helt grym! Det var så otroligt mycket människor överallt, nere på marken (som inte syns på dessa bilder) så fanns det små barer m.m. som bl.a. sålde Red bulls, då detta var ett Red Bull event. Men det var så otroligt mycket folk att man inte fick plats där nere, så det stod folk överallt på bergen och tittade.

Vilket vi också gjorde till en början, men det var inte precis att "bara klättra upp" utan alla kämpade med att ta sig upp på bergen, det var brant, man gled i skorna, fick rivmärken av buskar, hoppade dit och dit, ja, det var en riktig utmaning. Efter en liten stund med att stå på bergen blev vi sugna på att gå ner till baren och som tur var så hittade en liten genväg ner från bergen med ännu mer utmaning "att försöka ta sig dit", gick dock bra och sitter "bara" med sådär 10 blå-, och rivmärken nu, den kunde varit värre. Vissa slog sig rätt rejält av att gå där, haha.


Lite bilder på de GALNA människorna som deltog i denna tävling, då man knappt ser dem på den vanliga bilden så har jag även soomat in dem så ni ser bättre!


Vi "nere på marken", Red Bull var som "heaven on earth" detta ögonblick!


Och lite skoj på vägen hem....



TILL SIST....
...RED BULL GER DIG VINGAR!

 


Kommentarer
Postat av: Mam

Oj oj det ser verkligen livsfarligt ut- att de vågar!!

2011-05-23 @ 16:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0