Resor bloggar Mitt greklandsliv -

ETT SISTA INLÄGG

Nu har det gått ett antal veckor sedan jag skrev i bloggen, det har varit fullt upp sedan jag flyttade ifrån Grekland. Jag åkte som nämnt tidigare i bloggen direkt till Magaluf i 2 veckor med 7 av mina nära vänner ifrån Sverige. Det var två helt galet underbara veckor med mycket bad, sol men framförallt... fest ;)



Korten ovanför är tagna på min födelsedag, när det var "Army tema" på en skandinavisk klubb. En helt grym födelsedag med Armyfest, Afterbeach party och "Sling shot" (en helvild karusell).
Väl hem till Sverige kom jag för så lite som 6 dagar sedan och under dessa dagar har jag jobbat på Sportgymbutiken i 4 dagar, umgåtts med vänner och släkt.

Med detta inlägg vill jag även säga tack och hej, "Mitt greklandliv" är över men det har absolut varit ett av de bästa åren i mitt liv, framförallt mest lärorikt. Bloggen kommer vara kvar, den kan vara till hjälp för andra som ska bli aupairer eller personer som ska flytta till Aten och den kommer vara rolig för mig och inblandade att kika till ibland på och minnas det fina året i Aten. Tack ALLA!

RSS 2.0