Resor

@ ATENS FLYGPLATS

Vilken start på dagen må jag säga! Min värdmammans bror ordna taxi till mig för att slippa ta flygbussen (Tack så jättemycket!!), men just idag så skulle självklart alla taxis strejka. Så inte bara det att jag ej kunde ta taxi utan vet ni vart dom skulle vara när det strejkade? Jo, självklart på vägen till flygplatsen. Så alla taxis tog upp 2 av 3 fält på vägen vilket gjorde att det har varit panik på vägarna. 

Dock fixade bröderna så att ens brorns kompis skjutsade mig till flygplatsen, tack igen!! Vi fick vänta ett tag men inte så jättelänge ändå som tur var. Men oj, vilken syn det var! Så otroligt många taxis som bara stod, fattar inte grejen med att stå och ta upp vägen vid flygplatsen. Är det något Aten behöver ju nu i krisen så är det turister och att alla taxis strejkar och på vägen till flygplatsen, ja.. det är inte så jättesmart. Well, well, jag befinner mig på flygplatsen nu i alla fall och i skrivandes stund är jag stressad, utan anledning egentligen. 

Har bara vart fullt upp med en väska som är halvt sönder som jag fick hjälp att linda in med 1000 kg plast, två skittunga handbagage som som tur var, gick igenom och ja.. vad mer? Är hungrig, borde nog äta något. 


Nu är jag i alla fall klar i Aten och Grekland, vilket jag faktiskt inte förstått än, detta har ju varit mitt hem i nästan ett år. Jag vill tacka alla som bidragit till mitt fantastiska år, min värdfamilj, värdsläkt och vänner, TACK! Kommer skriva några inlägg till i denna blogg, men det efter jag kommit hem från Mallorca. Är ju faktiskt påväg dit nu men mina fina tjejer från Falköping. 


Här kommer en bild på mig och en av mina favorittjejer, du är grym! Vi ses i Sverige om 2 månader :D:D


Ha det bra, så hörs vi om 2 veckor !! :)

Kommentarer
Postat av: Veronika

Grekerna verkar ju inte vara riktigt kloka om jag får säga det...

2011-07-19 @ 17:04:13
URL: http://www.love-test.biz
Postat av: william

söt bild:D

2011-07-19 @ 19:44:13
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/tisdag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-07-19 @ 19:55:13
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Niles

Dy har haft en spännande dag med andra ord?

2011-07-19 @ 20:42:32
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Eva i Aten

För min dotter hakade det också upp sig p.g.a taxistrejken, hon höll på att missa planet p.g.a att deras bil inte kom fram till Heraklions flygplats på Kreta.

Hoppas ni har jättekul på Mallis! Där har jag haft jätteroligt på en 3-veckors semester en gång i tiden...men det var förstås innan jag upptäckte de grekiska öarna!...

Ser ut som ni hade kul den där party-kvällen här i Glyfada! Över huvud taget verkar du ganska nöjd med ditt år här i Grekland? Eller? Hoppas det i alla fall!

Kram!

2011-07-21 @ 23:49:17
URL: http://evaiaten.blogspot.com
Postat av: Emma

Sv: Vsg :)

2011-07-24 @ 16:55:17
URL: http://fukkinglife.blogg.se/
Postat av: Grekland

Har du flyttat till Grekland du, lyllos! =)

2011-08-10 @ 13:17:59
URL: http://www.resatillgrekland.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0